Sökförslag

ProMinent Group firar i år 60-årsjubileum som företag

När min far, professor Dr. Viktor Dulger, vågade ta steget till eget företagande 1960 kunde ingen förutspå vad resultatet skulle komma att bli. Sedan grundandet, för 60 år sedan, har ProMinent Group utvecklats till en av världens ledande tillverkare av utrustning för kemikaliedosering och desinficering av vatten.

När min far, professor Dr. Viktor Dulger, vågade ta steget till eget företagande 1960 kunde ingen förutspå vad resultatet skulle komma att bli. Sedan grundandet, för 60 år sedan, har ProMinent Group utvecklats till en av världens ledande tillverkare av utrustning för kemikaliedosering och desinficering av vatten. Idag arbetar mer än 2 700 anställda vid huvudkontoret i Tyskland och på ytterligare 50 platser över hela världen. Den avgörande faktorn för denna framgång är att vi har bevarat både vår entusiasm för innovation och vår precision under alla dessa år.

Oavsett är vi glada över att kunna fira vårt 60-årsjubileum i år. Även om detta jubileum pågår under en ekonomiskt svår tid på grund av den globala Coronapandemin, ser vi med tacksamhet på det förflutna och med fullständig tillförsikt och motivation på framtiden. Vi riktar ett särskilt tack till alla anställda, kunder och leverantörer som följt med oss på denna långa resa.

Prof. Dr. Andreas Dulger

CEO

Kontakta oss

»En partner för all er kemikalie-hantering & vattenbehandling. Tillsammans tar vi fram bästa lösningen för just er.«

+46 31 65 66 00  +47 3221 3130  +45 7872 9630   
Skicka förfrågan   

Stäng formuläret

Din förfrågan

Personuppgifter


Bifogad fil Maximal filstorlek 10 MB.
Ladda upp Fler filer

Personuppgifter


Kontrollera dina uppgifter och fyll i alla obligatoriska fält.
*Obligatoriska fält

Granska och skicka


Personuppgifter:
Tilltal
Titel
Efternamn  
Förnamn  
Företag
Kundnummer
E-postadress
Telefonnummer
Gata
Husnummer
Ort  
Land
Bli uppringd Ja

Tillbaka

Nyheter och evenemang

ProMinent Newsletter - de senaste nyheterna, skräddarsydda för dig! Prenumerera nu