Sökförslag

Donation till akutsjukhus för bekämpning av coronaviruset

Mars 2020

För att bekämpa spridningen av coronaviruset byggdes på kort tid flera provisoriska sjukhus i den kinesiska staden Wuhan. Till ett av dessa donerade ProMinent China två klordioxidanläggningar för vattenbehandling.

Efter utbrottet av coronaviruset i regionen Wuhan togs det andra provisoriska sjukhuset i drift redan den 8 februari 2020. Sjukhuset Leishenshan har plats för 1 500 patienter. Sjukhuset består av 3 300 förtillverkade enheter för medicinsk isolering, ett uppehållsutrymme för sjukhusmedarbetare samt ett logistikområde. Redan under den korta byggnadsfasen på två veckor vidtogs omedelbara åtgärder på ProMinent:

Två anläggningar av typen Bello Zon® CDEb levererades omgående. Installation och idrifttagning på plats sköttes av medarbetare från ProMinent China och genomfördes på bara tre dagar.

Klordioxidanläggningarna används för behandling och desinficering av medicinskt avloppsvatten och är därmed avgörande för att sjukhusets verksamhet ska kunna fortgå problemfritt. ProMinent China donerade redan för 17 år sedan en klordioxidanläggning till ett akutsjukhus i samband med utbrottet av SARS-viruset. Därför var det en självklarhet att man skulle bistå med omedelbar hjälp även i denna kritiska situation.

Kontakta oss

»En partner för all er kemikalie-hantering & vattenbehandling. Tillsammans tar vi fram bästa lösningen för just er.«

+46 31 65 66 00  +47 3221 3130  +45 7872 9630   
Skicka förfrågan   

Stäng formuläret

Din förfrågan

Personuppgifter


Bifogad fil Maximal filstorlek 10 MB.
Ladda upp Fler filer

Personuppgifter


Kontrollera dina uppgifter och fyll i alla obligatoriska fält.
*Obligatoriska fält

Granska och skicka


Personuppgifter:
Tilltal
Titel
Efternamn  
Förnamn  
Företag
Kundnummer
E-postadress
Telefonnummer
Gata
Husnummer
Ort  
Land
Bli uppringd Ja

Tillbaka

Nyheter och evenemang

Passande produkter

Den magnetkopplade cirkulationspumpen vonTaine® för matning av flytande medier fungerar säkert och pålitligt: flytande kemikalier matas utan läckage.

Läs mer

Doser- och avtappningsstation DULCODOS SAFE-IBC försörjer processen med kemikalier utan avbrott. Den överensstämmer med den ändrade lagstiftningen för vattenskadliga vätskor enligt den tyska AwSV.

Läs mer

Behållare av PE tillverkade med rotationsmetoden. Kan utökas med doserpumpar, suglansar och omrörare från ProMinent. De stapelbara uppsamlingstrågen av PE finns i passande storlekar.

Läs mer

Proportionaldoserenheten Promatik används inom dricksvattenområdet för flödesberoende, inställbar dosering av flytande medier, som EXACTAPHOS®. Den består av doserpumpen beta, en kontaktvattenmätare, en sugsats med fotventil, nivåvakt och väggkonsol samt doserventil och doserledning.

Läs mer

Dosersystem DULCODOS Ammoniak för luktfri och säker hantering av ammoniaklösning. För ett stabilt pH-värde och minskad korrosion i ångsystemet.

Läs mer

För förvaring och dosering av flytande kemikalier. Via ett urvalssystem (ID-kod) kan dosersystemet anpassas till aktuell uppgift enkelt, snabbt och flexibelt.

Läs mer

Det modulära dosersystemet DULCODOS kompakt är redo att anslutas och används för att dosera kemikalier med högsta precision med olika motordoserpumpar. Tack vare sin modulära design är plug-and-play-lösningen idealisk för replikerbara installationer.

Läs mer

DULCODOS panel är ett komplett dosersystem för tillförlitlig dosering av kemikalier. Nu ännu mer utrymmessnål och snabbt leveransklar – det sörjer våra nya standarder för. Utifrån materialkompatibilitet, flöde och funktion väljer ni bland komponenter perfekt anpassade till varandra.

Läs mer

Klordoseranläggningen DULCODOS Pool Basic är en komplett lösning för den privata poolen, där klorhalten regleras via den underhållsfria mätningen av redoxpotentialen.

Läs mer

Klordoseranläggningen DULCODOS Pool Comfort är en bekväm lösning för inställning av pH-värdet och desinficering av simbassängsvatten med flytande klorprodukter. Fjärråtkomst till webbservern via WiFi och LAN.

Läs mer

Klor-dosersystem för individuell inställning och övervakning av alla vanliga hygien-hjälpparametrar i offentliga badanläggningar. DULCODOS Pool Professional ger utmärkt vattenkvalitet och sänker driftskostnaderna tack vare Eco!Mode.

Läs mer

Klorfri vattenbehandlingsanläggning för miljövänliga privatbassänger. Säker vattendesinficering med aktivt syre som anslutningsklar komplettlösning.

Läs mer

Polymertillsatsstationen DULCODOS ULIa är en inline-anläggning som förvandlar flytande polymerer till en helt aktiverad lösning. Med integrerad blandnings- och mognadskammare och en ny typ av slangdoserpump är den optimalt utvecklad för den aktuella användningen.

Läs mer

På minimalt utrymme kombinerar dosersystemet DULCODOS universal mini PE tillförlitliga standardkomponenter som är exakt anpassade till era krav.

Läs mer

På minimalt utrymme kombinerar dosersystemet DULCODOS universal mini PP tillförlitliga standardkomponenter som är exakt anpassade till era krav.

Läs mer

Dosersystemet DULCODOS universal kombinerar noggrant sammanställda standardkomponenter med den magnet-membrandoserpump som ni väljer. En bekväm väg till tillförlitlig dosering av flytande kemikalier – som tack vare de förkonfigurerade modulerna är prisvärda och kan levereras extra snabbt.

Läs mer

Dosersystemet POLYMORE är en inline-tillsatsstation, i vilken det flytande via slangpumpen förs till den tryckkapslade flerzons-blandaren och till spädvattnet. Resultatet är en färdig och homogen polymerlösning.

Läs mer

Dosersystemet PolyRex är en tillsatsstation i två våningar för hantering av polymerer i flytande och pulverform. Den består av en matnings- och blandningsenhet och de båda tvåvåningsbehållarna av rostfritt stål. Använda polymerer utnyttjas optimalt.

Läs mer

Manuell polymertillsatsstation ULTROMAT MT: Ett perfekt dosersystem för beredning av polymerer i flytande och pulverform i mindre mängder, mycket robust och prisvärt.

Läs mer

Dosersystemet ULTROMAT ULDa från ProMinent är en automatisk polyelektrolyt-beredningsanläggning. Det används med fördel där syntetiska polymerer ska omvandlas automatiskt till polymerlösningar som flockningsmedel.

Läs mer

Polymertillsatsstation ULTROMAT ULFa (kontinuerligt flödessystem): Med detta dosersystem kan flockningshjälpmedel tillsättas för beredning av en bruksklar polymerlösning. Anläggningen är konstruerad för helautomatisk tillsättning av polymerlösningar.

Läs mer

Dosersystemet ULTROMAT ULPa (pendelanläggning) lämpar sig för tillsats av flockningsmedel för att framställa en bruksklar polymerlösning.

Läs mer

Med DULCONNEX API kan du hämta dina data från DULCONNEX Cloud på begäran. Använd dem för integration i befintliga processtyrsystem, SCADA, mobil- eller webbappar och MES eller för att utbyta data med andra digitala lösningar.

Läs mer

Nästa generations mobila produktassistans från ProMinent – DULCONNEX Blue. Den smarta appen möjliggör bekväm styrning av intelligenta pumpar via Bluetooth.

Läs mer

DULCONNEX gateway överför data för alla produkter som stöds som standard säkert och tillförlitligt till DULCONNEX Cloud.

Läs mer

DULCONNEX Platform är en webbaserad IIoT-plattform för digital kemikaliehantering. Webbapplikationen erbjuder enkel och platsoberoende åtkomst till alla relevanta system- och processdata och ökar därmed systemets tillgänglighet. Genom kontinuerligt övervakning av viktiga parametrar kan processkvaliteten optimeras och säkerheten för de anställda ökas. Omfattande loggning och automatisk generering av rapporter underlättar uppfyllandet av kraven i lagstadgad dokumentation.

Läs mer

Mätningar av pH-värde med DULCOTEST-sensorer: Exakta, tillförlitliga och applikationsanpassade mätvärden i realtid. Tack vare precisa mätvärden kan kemiska processer styras, regleras och kontrolleras.

Läs mer

Redox-mätningar med DULCOTEST-sensorer: Exakta, tillförlitliga och applikationsanpassade mätvärden i realtid. Kan användas både vid vattenbehandling och i industriellt processvatten med höga krav.

Läs mer

Brommätning med DULCOTEST-sensorer: Säker dosering av brom vid desinficeringsprocesser. Kan användas i olika vattenkvaliteter tack vare hög robusthet.

Läs mer

Exakt fluoridbestämning med DULCOTEST-sensorer vid övervakning av dricksvatten och avloppsvatten, lämpar sig för pH-värden på upp till 9,5.

Läs mer

DULCOTEST-sensorer för fritt klor sörjer vid alla typer av desinficeringar för exakta mätvärden och hög övervaknings- och processäkerhet, och fungerar applikationsbaserat.

Läs mer

Klordioxidmätning med DULCOTEST-sensorer ger exakta, tillförlitliga och applikationsanpassade mätvärden i realtid, för alla oxiderings- och desinficeringsuppgifter.

Läs mer

Kloritmätningar med DULCOTEST-sensorer vid desinficering med klordioxid – garanterat hög processäkerhet.

Läs mer

Sensorer för konduktivitet för optimal processintegrering: DULCOTEST-sensorer uppfyller ett brett spektrum av mätkrav och möjliggör alltid en optimal lösning för mätuppgiften i fråga.

Läs mer

Brett användbar sensor för mätning av löst syre i vattnet från 0,1 ppm till syremättnad. För montering i standarddykrör eller procesströmmens bypassledning. Användning i aktiveringsbassänger i reningsverk, vattenverk, vid fiskodling eller för övervakning av ytvatten. Minimalt underhållsbehov tack vare optisk mätprincip.

Läs mer

Ozonmätningar vid oxidering och desinficering: med DULCOTEST-sensorer uppnås exakta, pålitliga och applikationsanpassade mätvärden i realtid.

Läs mer

Mätning av koncentrationen av perättiksyra med DULCOTEST-sensorer: Exakt och tillförlitligt för desinficering inom säkerhetskritiska applikationer inom livsmedels- och läkemedelsbranschen och inom det medicinska området. Kan även användas vid behandling av avloppsvatten.

Läs mer

Tillförlitlig mätning av totalt klor med de mångsidigt användbara DULCOTEST-sensorerna för totalt klor. Garanterat exakta mätvärden och hög övervaknings- och processäkerhet.

Läs mer

Desinficering av simbassängvatten med de applikationsoptimerade DULCOTEST-sensorerna för totalt tillgängligt klor - för garanterat exakta mätvärden och hög processäkerhet.

Läs mer

Mätning av väteperoxid med DULCOTEST-sensorer: Effektiv och tillförlitlig koncentrationsbestämning av väteperoxid - kan användas inom många olika områden.

Läs mer

Temperaturmätning med DULCOTEST-sensorer: Kan användas för direkt temperaturbestämning eller för temperaturkompensering vid mätning av pH-värde, fluoridvärde, konduktivitet, klordioxidvärde eller väteperoxidvärde.

Läs mer

CHLORINSITU IIa är en kompakt lokal elektrolysanläggning för produktion av en hypokloritlösning med låg klorathalt av salt och ström. Särskilda fördelar är den enkla processtyrningen och den höga anläggningssäkerheten tack vare integrerad luftning och avluftning.

Läs mer

CHLORINSITU IIa XL är en nyutvecklad rörcellelektrolys för att producera stora mängder hypoklorit på plats. Den övertygar genom enkelt användning och utmärkt effektivitet vid optimal processtabilitet för tillförlitlig desinficering av stora volymflöden.

Läs mer

Framställning av natriumhypokloritlösning för mindre simbassänger och pooler: Elektrolysanläggning CHLORINSITU III Compact.

Läs mer

Natriumhypoklorit högren och med låg klorid- och klorakthalt kräver specialiserad anläggningsteknik. Då är elektrolysanläggningen CHLORINSITU III lösningen. Kan användas för dricks-, avlopps-, process-, simbassängvatten eller i kyltorn.

Läs mer

Framställ högren klorgas med hjälp av vakuummetoden med elektrolysanläggningen CHLORINSITU IV Compact. Ekonomisk, robust och utrymmessnål.

Läs mer

Elektrolysanläggningar av typen CHLORINSITU V Plus framställer högren klorgas direkt på plats och kräver endast salt, vatten och ström. Behovstoppar kan täckas med denna anläggning (Plus-system). Anläggningarna är särskilt lämpliga för desinfektion av dricksvatten, avloppsvatten, processvatten och vatten i simbassänger och kyltorn.

Läs mer

Elektrolysanläggningar av typen CHLORINSITU V ersätter klorgasanläggningar på badhus och kräver endast salt, vatten och ström.

Läs mer

Effektiv framställning av det högeffektiva desinficeringsmedlet DULCOLYT 400 med en unikt låg klorid- och klorathalt. Idealisk för särskilt känsliga applikationer inom dryckes- och livsmedelsindustrin, t ex för tillverkning av barnmat. Maximalt skydd mot korrosion och ytterst kostnadseffektiv.

Läs mer

Excenterskruvpump SPECTRA doserar flytande polyelektrolyter i koncentrerad och utspädd form. Den kan t.ex. användas inom behandling av avloppsvatten eller vid slamavvattning.

Läs mer

Användningsområdet för DULCOTRANS beror på de använda materialens kemiska beständighet.

Läs mer

Flödesmätaren DULCOFLOW mäter tillförlitligt pulserande flöden från 0,03 ml/slag enligt principen för ultraljudsmätning. Flödesmätaren är optimalt kemikaliebeständig eftersom de delar som kommer i kontakt med mediet är tillverkade av PVDF och PTFE.

Läs mer

Fotometrar mäter i princip alla desinficeringsmedel och pH-värdet enligt en fotometrisk princip. De är bärbara och kompakta och möjliggör en säker och enkel mätning.

Läs mer

HYDRO API 675-byggserien är en mycket robust hydraulisk membrandoserpump, som uppfyller högsta säkerhetskrav och är konstruerad enligt API 675. Det säkerställer bland annat flerskiktsmembranen av PTFE med membranövervakning, Full-motion Drive och den automatiska avluftningen. Den modulära konstruktionen erbjuder en hög grad av flexibilitet vid användningen.

Läs mer

I egenskap av mycket robust hydraulisk membrandoserpump uppfyller HYDRO-byggserien de högsta säkerhetskraven. Dess modulära konstruktion med ett eller två doserhuvuden, 4 olika utväxlingar, 2 storlekar på doserhuvud och 3 material på doserhuvud erbjuder en mycket hög grad av flexibilitet.

Läs mer

Den robusta hydrauliska membrandoserpumpen Makro/ 5 garanterar hög processäkerhet. Dess modulära konstruktion erbjuder en hög grad av flexibilitet och en rad olika drivenheter erbjuds.

Läs mer

I egenskap av ytterst robust hydraulisk membrandoserpump uppfyller ORLITA Evolution E1Sa/E2Sa högsta säkerhetskrav. Den kännetecknas av sitt PTFE-flerskiktsmembran med ett integrerat membranbrottsvarnings-/signalsystem och sin unika membranpositionsreglering.

Läs mer

ORLITA Evolution mikro är en innovativ mikro-doserpump för höga tryck. Den hydrauliska membrandoserpumpen är den första av sitt slag med en elektroniskt reglerad linjär direktdrivning. Drivenheten har få mekaniska funktionselement och är därför nästan underhållsfri.

Läs mer

I egenskap av mycket robust hydraulisk membrandoserpump uppfyller ORLITA Evolution högsta säkerhetskrav. Den utmärker sig genom ett flerskiktsmembran av PTFE med integrerad membranbrottvarning/-signalering och genom en unik styrning av membranpositionen.

Läs mer

Den hydrauliska membrandoserpumpen ORLITA MF erbjuder tillförlitlig dosering även vid höga tryck och är modulärt konstruerad och därmed även flexibelt användbar. Tack vare byggklossprincipen kan pumpen anpassas till rådande krav, även vid mycket höga flöden.

Läs mer

Membrandoserpumpen ORLITA MH är försedd med ett robust metallmembran. Detta möjliggör exakta flöden även vid mycket högt tryck. ORLITA MH är modulärt uppbyggd och kan därför användas flexibelt. Ett flertal olika drivenheter erbjuds och drivverk, drivenheter och doserhuvuden kan kombineras fritt.

Läs mer

Metallmembran-doserpumparna ORLITA MHHP är specialpumpar som sörjer för precisa flöden även vid mycket höga tryck på upp till 3 000 bar.

Läs mer

Denne versjonen pumpe fra Johstadt doserer lettflytende, viskøse eller partikulære medier med tilnærmet pulseringsfri væskestrøm. Pumpen leveres forberedt for frekvensomformer, inkludert med frekvensomformer eller med mekanisk variator.

Läs mer

Eksenterskruepumper for trygg anvendelse i næringsmiddelindustrien som eksempelvis bryggerier eller meierier. Pumpen leveres med CIP-anslutninger, quick clean-løsning“ og materialvalg samt konstruksjonsmessige- og hygieniske løsninger for næringsmiddelindustrien.

Läs mer

Portable/mobile pumper som benyttes i ulike industrielle sammenhenger.

Läs mer

Eksenterskruepumpene kan utrustes forberedt for frekvensstyring, påmontert frekvensomformer eller levereres med mekanisk variator for manuell justering av kapasiteten. Pumpen transporterer mediet i en tilnærmet pulseringsfri væskestrøm.

Läs mer

Eksenterskruepumper med siloflens og mateskrue integrert i pumpen benyttes ofte der man har behov for å pumpe medium med høyt tørrstoffinnhold som f. eks. biomasse.

Läs mer

Klordioxidanläggning som framställer ClO2 kontinuerligt enligt syra/klorid-metoden med utspädda kemikalier. Mycket enkel att använda, översiktlig uppbyggnad, reglering analogt, manuellt eller via kontakter.

Läs mer

En klordioxidanläggning för dosering av klordioxid med koncentrerade utgångskemikalier. Det beprövade säkerhetskonceptet skyddar människa och miljö. Den certifierade utnyttjandegraden garanterar en effektiv klordioxidproduktion. Bello Zon CDKd kan integreras enkelt och säkert i alla processer för vattenbehandling.

Läs mer

Bello Zon CDLb H2SO4 speciellt för korrosionskritisk användning för produktion av kloridfattig klordioxidlösning. Produktionen av ClO2 sker diskontinuerligt i klordioxidanläggningen genom syra-/kloritmetoden.

Läs mer

Flexibla lösningar för framställning och dosering av ClO2 anpassade till uppgiften och till kundens krav och prisföreställning. Modulära och kundspecifika system som är perfekt anpassade till varandra.

Läs mer

Klordioxidanläggning för framställning av en klorfri klordioxidlösning, särskilt lämplig för flera doserställen. Bello Zon CDLb framställer ClO2 diskontinuerligt genom syra-/kloritmetoden med utspädda kemikalier.

Läs mer

En klordioxidanläggning för dosering av klordioxid med utspädda utgångskemikalier. Den certifierade utnyttjandegraden garanterar en effektiv klordioxidproduktion. Bello Zon CDVd kan integreras enkelt och säkert i alla processer för vattenbehandling.

Läs mer

Kolvdoserpumpen Makro TZ imponerar med hög processäkerhet och hög flexibilitet, och kan tack vare sin modulära konstruktion anpassas perfekt till respektive användnings kapacitetskrav.

Läs mer

Kolvdoserpumpen Makro/ 5 är i princip universellt användbar inom lågtrycksområdet, och kan tack vare sin modulära konstruktion anpassas perfekt till respektive användnings kapacitetskrav.

Läs mer

Kolvdoserpumpen ORLITA DR behöver inga ventiler och kan därför användas i ett stort slagfrekvensområde. Det gör att den lämpar sig utmärkt för användning med hög- och ytterst högviskösa medier på upp till 106 mPas i ett brett temperaturområde på -40 °C till +400 °C.

Läs mer

Den kraftfulla kolvdoserpumpen ORLITA PS möjliggör ett precist flöde även vid mycket höga tryck och temperaturer på upp till +400 °C. ORLITA PS-pumpen är modulärt konstruerad och därmed flexibelt användbar.

Läs mer

Kolvdoserpumpen Sigma SBKa är en mycket robust kolvdoserpump med kraftfulla kolvar och möjlighet att ställa in flödet i steg om 0,2 %. Den erbjuds med en rad olika drivenheter, såsom trefas- eller enfas-växelströmmotorer, även för Exe- och Exde-områden med ATEX-godkännande.

Läs mer

Ett komplett dosersystem innebär säkrare kemikaliehantering för både personal och produkt. Även om det är ett standardskåp så kundanpassas systemet efter era behov och sätts samman av standardkomponenter. För er innebär det kortare leveranstid, en genomarbetad lösning, ”plug & play”, underlättande av service och reservdelshantering m m.

Läs mer

Våra plastbehållare säkerställer att lagstadgade bestämmelser uppfylls med hänsyn till landsspecifika godkännanden som reglerar tillverkning och drift av anläggningar för lagring och dosering av miljöfarliga ämnen.

Läs mer

Våra tankar är återvinningsbara och ett miljövänligt alternativ då framställningen är fri från lösningsmedelsbaserade kemikalier. Tankarna kan redan från början förses med invallning/dubbelmantlade för snabb och säker installation, som tillsammans med de 25 underhållsfria åren sänker installations-, underhålls- samt investeringskostnaden.

Läs mer

Den kompakta lobrotorpumpen matar viskösa och till och med slipande medier med upp till 100 m³/h tack vare en ventillös konstruktion med möjlighet till omvänd flödesriktning. Kapsling, kolvar och tätningar finns i olika material passande till det aktuella mediet.

Läs mer

Universellt användbar magnetdoserpump för dosering av flytande medier vid vattenbehandling och kemiska processer: Magnet-membrandoserpump beta. Ekonomisk, säkrad mot överbelastning, kan anpassas till befintliga signalgivare.

Läs mer

Lär känna en doserpump som sätter nya standarder när det gäller produktivitet, tillförlitlighet och ekonomi.

Läs mer

gamma/ XL är en intelligent magnet-membrandoserpump som kan integreras i ett nätverk och som sätter nya standarder när det gäller produktivitet, tillförlitlighet och ekonomi.

Läs mer

Mät- och reglerenheten AEGIS II mäter och reglerar kontinuerligt konduktiviteten, styr biocidkoncentrationen och håller på så sätt rörledningar och värmeväxlare rena.

Läs mer

AEGIS S är en lättanvänd mät- och reglerenhet för evaporativa kylsystem. Den utvecklades för att tillförlitligt hålla kylprocessen igång. AEGIS S mäter konduktivitet och kontrollerar doseringen av biocider och korrosionsinhibitorer, förhindrar biologisk tillväxt och håller rörledningarna rena.

Läs mer

AEGIS X säkerställer att evaporativa kylsystem fungerar så effektivt som möjligt. Reglerenheten är högflexibel och avsedd för stora kylsystem med många parametrar. Med digitala kommunikationsalternativ kan kyltorn bekvämt övervakas på distans och deras data utvärderas.

Läs mer

Som mät- och reglerenhet vid vattenanalys är DULCOMETER Compact rätt reglerenhet där endast ensidig reglering krävs.

Läs mer

Mät- och reglerenheten DULCOMETER D1Cb/D1Cc kan användas inom behandling av dricksvatten, avloppsvatten eller för många andra typer av regleringar. Säker, bekväm och översiktlig tack vare en stor och belyst grafikdisplay, användarmeny i klartext och pH-sensorövervakning.

Läs mer

Letar du efter en enkel mät- och reglerenhet för vattenanalys? Som är enkel att använda och på vilken du kan välja mellan alla vanliga mätstorheter per kanal? Den finns: vår allrounder DULCOMETER diaLog DACb! Dessutom är den Ethernet-/LAN-kompatibel och kan integreras optimalt i befintliga nätverk.

Läs mer

DULCOPOOL mät- och reglerenhet möjliggör enkel hantering av privata simbassänger. Den styrs via en pekskärm. DULCOPOOL reglerar pH-värdet och klorkoncentrationen helt automatiskt med hjälp av två slangpumpar som är integrerade i enheten.

Läs mer

Kyltornsregulatorn SlimFLEX 5a mäter och reglerar kontinuerligt ledningsförmågan och styr doseringen av biocider. Det håller rören rena och förebygger legionella.

Läs mer

Övervakning och behandling av kylvatten med DULCODOS kylvatten – ett kompakt mät- och reglersystem speciellt utvecklat för applikationer inom kylvattenbehandling i evaporativa kylsystem och våtavskiljare.

Läs mer

Mät- och reglersystemet DULCOMARIN 3 är en digital förbindelse till framtidens teknik. Det reglerar hela simhallen – från äventyrsbadet till den privata simbassängen - och används som ett flerbassängssystem för upp till 16 filterkretsar.

Läs mer

Övervakning och behandling av avloppsvatten med DULCOTROL avloppsvatten – ett kompakt mät- och reglersystem speciellt utvecklad för applikationer inom kommunal och industriell behandling av avloppsvatten.

Läs mer

Övervakning och behandling av dricksvatten resp. dricksvattenliknande vatten med DULCOTROL dricksvatten/F&B – ett kompakt mät- och reglersystem speciellt utvecklat för vattenbehandling på vattenverk och inom livsmedels- och dryckesindustrin.

Läs mer

Mätomformaren DULCOMETER DMTa omvandlar sensorsignalerna för pH- och redoxvärde, klorkoncentration och konduktivitet till en analog 4-20 mA-signal som inte är känslig för störningar. Flexibel, säkert och alltid med optimal mätvärdesupplösning.

Läs mer

Mätningar av grumlighet med DULCOTEST DULCO turb C: En kompakt mätenhet som fungerar utifrån principen för ströljusmätning, för mätning av grumlighet med stort mätområde och olika utföranden för att uppfylla ISO- och EPA-standarder samt med eller utan automatisk rengöring.

Läs mer

Membrandoserpumpen MAKRO TZMb med justerbar excenterdrivning och mekaniskt aktiverat flerskikts-säkerhetsmembran kan tack vare sin modulära konstruktion anpassas perfekt till respektive användnings kapacitetskrav.

Läs mer

Membrandoserpumpen EXTRONIC lämpar sig optimalt för det känsliga användningsområdet flytande medier i gasexplosionsfarliga verkstäder, och i gruvdrift med potentiellt explosionsfarlig atmosfär, eftersom den är godkänd enligt EU-Ex-direktivet 2014/34/EU (ATEX).

Läs mer

Motor-membrandoserpumpen alpha är en doserpump för flytande medier och en optimal lösning för enklare användningar. Robust, tystgående, kemikaliebeständig, med precis dosering samt god sugförmåga.

Läs mer

Sigma membrandoserpumparna i utförandet Hygienic Design är hålrumsoptimerade, med så få spalter som möjligt och med släta ytor som kommer i kontakt med medium, vilket möjliggör enkel och flexibel användning inom hygieniskt känsliga användningsområden.

Läs mer

Sigma controlversion är en intelligent, flexibel motor-membrandoserpump som sätter nya standarder när det gäller användarkomfort, tillförlitlighet och säkerhet.

Läs mer

Sigma controlversion är en intelligent, flexibel motor-membrandoserpump som sätter nya standarder när det gäller användarkomfort, tillförlitlighet och säkerhet.

Läs mer

Sigma controlversion är en intelligent, flexibel motor-membrandoserpump som sätter nya standarder när det gäller användarkomfort, tillförlitlighet och säkerhet.

Läs mer

Sigma/ 1 Basis är en mycket robust motor-membrandoserpump med patenterat flerskikts-säkerhetsmembran för hög processäkerhet. Den erbjuds med en rad olika drivenheter, såsom trefas- eller enfas-växelströmsmotorer, även för EX-området.

Läs mer

Robusta motor-membrandoserpumpar som Sigma/ 2 Basis garanterar tack vare patenterat flerskikts-säkerhetsmembran en hög processäkerhet. Membrandoserpumpen erbjuds med en rad olika drivenheter, även för EX-området.

Läs mer

Det patenterade flerskikts-säkerhetsmembranet för hög processäkerhet är bara en av många högklassiga egenskaper hos den ytterst robusta motor-membrandoserpumpen Sigma/ 3 Basis. Dessutom erbjuder den en rad olika drivenheter, såsom trefas- eller enfas-växelströmmotorer, även för ATEX-området.

Läs mer

Som nanofiltreringsanläggning kan DULCOSMOSE NF ta hand om delavsaltning vid industriella användningsområden på ett kompakt och ekonomiskt sätt. Maximal permeat-kapacitet vid låga driftstryck sörjer för låga driftskostnader tack vare ”Ultra low pressure”-membranet.

Läs mer

DULCOZON OZLa är en ozongenerator med låga livscykelkostnader. Den förenar hög ozonkoncentration med oöverträffad verkningsgrad.

Läs mer

OZONFILT OZMa står för maximal driftsäkerhet och minimerade driftskostnader. Ozongeneratorn är underhållsfri och genererar upp till 420 g/h ozon från tryckluft.

Läs mer

OZONFILT OZVb är kraftfull och kompakt och lämpar sig perfekt för effektiv ozonframställning i kapacitetsområdet upp till 70 g/h ur tryckluft. Den nyckelfärdiga ozonanläggningen inklusive blandningsanordning erbjuder allt som krävs för säker och problemfri drift.

Läs mer

Tankmottagningsstation för kemikaliepåfyllning, för inom- eller utomhus montage, är tillverkad av miljövänlig återvinningsbar HD-PE och kan erhållas med: lås, back- och avstängningsventil, tanknivåvisning, larmpanel, nöddusch, spillvanna med dräneringsventil m m.

Läs mer

Kemikaliehantering kan vara en barnlek - med den nya radarnivågivaren DULCOLEVEL.

Läs mer

RO-aggregat Dulcosmose® BW DULCOSMOSE BW är en standardmodell för modern avsaltning av bräckt vatten. Med vår senaste generation membran "High rejection low pressure" uppnår anläggningen maximal permeat-kapacitet vid måttliga driftstryck. Det ger lägre investerings- och driftskostnader.

Läs mer

RO-aggregatet DULCOSMOSE SW är standardmodellen för modern havsvattenavsaltning. Med vår senaste generation membran "High rejection low pressure" uppnår dessa anläggningar maximal permeat-kapacitet vid måttliga driftstryck. Det ger lägre investerings- och driftskostnader.

Läs mer

RO-aggregat DULCOSMOSE TW är en universalmodell för modern dricksvattenavsaltning. Maximal permeat-kapacitet vid låga driftstryck arbetar för låga investerings- och driftskostnader.

Läs mer

I den modulärt uppbyggda bypassarmaturen BAMa används ProMinent-sensorer för vattenbehandling. De monteras enkelt i en bypass för processhuvudledningen och finns i olika varianter, optimalt anpassade efter olika användningsområden inom vattenbehandling – från dricksvatten, vatten för Pool & Wellness till industrivatten.

Läs mer

DULCOFLEX DFXa doserar förgasande, viskösa, slipande eller skjuvningskänsliga medier och sätter nya standarder när det gäller dosering. Med denna slangpump garanteras en linjär och repeterbar dosering (± 1 %) under alla processförhållanden. Slangbytet är enkelt att utföra.

Läs mer

Den ventillösa slangdoserpumpen DULCOFLEX DFYa garanterar precis, linjär och repeterbar dosering under alla processförhållanden. Den doserar utan problem förgasande, viskösa, partikelhaltiga eller skjuvningskänsliga medier – på så sätt sätter ProMinent nya standarder när det gäller dosering med slangpumpar.

Läs mer

Slangpumpen DULCOFLEX DF2a doserar kemikalier på ett funktionellt, prisvärt och tyst sätt - optimalt för användning i simbassänger, bubbelpooler och wellnessanläggningar.

Läs mer

Slangpumpen DULCOFLEX DF4a för dosering av flockningsmedel och aktivt grafit behandlar vattnet exakt och med precision. Den lämpar sig perfekt för användning i simbassänger, bubbelpooler och wellnessanläggningar. Driftstryck på upp till 4 bar möjligt.

Läs mer

Slangpumpen DULCOFLEX DFBa är konstruerad för lågt och medelhögt flöde på upp till 800 l/h. Beroende på applikation kan pumpen ställas in för ett mottryck på upp till 8 bar.

Läs mer

Med slangpumpen DULCOFLEX DFCa är höga flöden inget problem. För industriellt bruk är den extrautrustad med hjul och textilförstärkta slangar.

Läs mer

Slangpumpen DFDa är konstruerad för maximala flöden och höga tryck, och övertygar med tyst gång och lång livslängd. Den är utrustad med glidskor och textilförstärkta slangar - perfekt för användning inom industrin.

Läs mer

OZONFILT Compact OMVb är en komplett och färdigmonterad systemlösning för att generera och dosera ozon. Komponenterna är perfekt anpassade till varandra.

Läs mer

Denna tömningsanordning används för påfyllning och tömning av en Big Bag på upp till 1 000 kg. Big Bag:en hängs på ramen med hjälp av lyftkorset. Pulverförbrukningsbehållaren rymmer 30 liter och används för att föra över pulvret till en doseranordning.

Läs mer

Med konventionell reningsteknik kan inte spårelement som läkemedel eller kosmetikrester renas från vattnet i tillräckligt stor utsträckning. Detta är särskilt effektiv med hjälp av det kompletta systemet för exakt dosering av pulverformigt aktivt grafit (PAK).

Läs mer

Med sin unika konstruktion är multisnäckdoseraren optimal för dosering av pulver och granulat.

Läs mer

Tack vare vår erfarenhet och vårt kompletta produktutbud får vi ofta i uppdrag att bygga anläggningar som kan garantera säker och pålitlig desinfektion av vatten - dygnet runt i 365 dagar om året. För en om- eller nybyggnation blir vi då er totalleverantör av all den utrustning som behövs för just er vattenbehandling och kemikaliehantering.

Läs mer

Ultrafiltreringsanläggningen DULCOCLEAN UF avlägsnar grumlande ämnen, partiklar och mikrobiologiska föroreningar med hjälp av membranteknik.

Läs mer

UV-aggregatens drift är energieffektiv och ren och baserad på steglöst reglerbara mellantryckslampor, och kan därmed kompensera variationer i vattenkvaliteten eller föroreningar automatiskt.

Läs mer

Salthaltigt havs- eller termalvatten kan utan problem med korrosion desinficeras med UV-aggregatet DULCODES K. UV-aggregatet består av en reaktor och en UV-sensor av UV-högbeständig plast.

Läs mer

UV-aggregat DULCODES LP för dricksvattensdesinfektion, omfattande certifierad enligt internationellt erkända standarder DIN-DVGW/ÖNORM/SVGW/ACS/UVDGM. Vägvisande vattenbehandling - högeffektiv tack vare VARIO Flux-lampor med dynamisk radiator.

Läs mer

UV-aggregat i hygienisk design med bestrålningskammare. För säker desinficering och konstant kvalitet i produktionsprocessen.

Läs mer

UV-aggregatet DULCODES LP TL för sirapdesinfektion förklarar krig mot termoresistenta bakterier. Där konventionell värmepastörisering inte är tillräcklig desinficerar UV -ljuset effektivt på kortast möjliga tid och utan tillsats av värme.

Läs mer

UV-aggregatet DULCODES MP för effektiv nedbrytning av bundet klor i simbassänger. Den typiska lukten i ett badhus elimineras, vilket minskar irritationen i ögonen, näsan och på huden. Förutom en förbättrad vattenkvalitet leder låga investeringskostnader samt höga besparingar när det gäller färskvatten- och energiförbrukning till att investeringarna snabbt betalar sig.

Läs mer

Våra unika UV-anläggningar DULCODES LP står för framtidens vattenbehandling – effektivt och kemikaliefritt.

Läs mer

ProMinent Newsletter - de senaste nyheterna, skräddarsydda för dig! Prenumerera nu