Sökförslag

Lågtrycksdoseringspumpar nu lämpliga för känsliga livsmedelsapplikationer

Maj 2023

ProMinents lågtrycksdoseringspumpar kan nu användas i direkt kontakt med livsmedel. Konstruktion och material uppfyller kraven i den europeiska livsmedelsförordningen 1935/2004.

Hygienisk mätning inom livsmedelsindustrin

Lågtrycksdoseringspumpar nu lämpliga för känsliga livsmedelsapplikationer

ProMinents lågtrycksdoseringspumpar kan nu användas i direkt kontakt med livsmedel. Konstruktion och material uppfyller kraven i den europeiska livsmedelsförordningen 1935/2004.

Som ledande leverantör inom doseringsteknik och vattenrening lägger ProMinent stor vikt vid sina produkters kvalitet och säkerhet. Pumpkonstruktion i enlighet med de strikta kraven i EU:s livsmedelsförordning 1935/2004 ger kunder inom livsmedelsindustrin visshet om att doseringspumparna uppfyller kraven för känslig användning i livsmedelsrelaterade applikationer.

Livsmedelslämpligheten omfattar olika pumptyper, inklusive membranpumpar med en doseringskapacitet på 1 ml/h till 1000 l/h, såsom modellerna beta , gamma/ X , gamma/ XL och sigma , samt peristaltiska pumpar med en doseringshastighet på mellan 10 ml/h och 410 l/h , såsom modellerna DULCOFLEX DFXa och DULCOFLEX DFYa .

Hygienisk dosering med hygienisk design

Särskilt anmärkningsvärd är den motordrivna doseringspumpen sigma Hygienic , som är utformad speciellt för hygienapplikationer. Alla pumpens komponenter uppfyller gällande direktiv och standarder för användning i hygieniskt känsliga produktionsområden, inklusive de europeiska bestämmelserna för maskiner som kommer i kontakt med livsmedel. Vätskedelns enkla konstruktion och släta, nästan spaltfria ytor, som har optimerats när det gäller dödutrymme, utgör grunden för den hygieniska designen, som möjliggör enkel CIP och snabb demontering.

Tack vare detta extra alternativ kan livsmedelstillverkare på ett säkert och hygieniskt sätt mäta medier i livsmedelsrelaterade applikationer.

ProMinent lågtrycksmätpumpar

Passande produkter

Universellt användbar magnetdoserpump för dosering av flytande medier vid vattenbehandling och kemiska processer: Magnet-membrandoserpump beta. Ekonomisk, säkrad mot överbelastning, kan anpassas till befintliga signalgivare.

Läs mer

Lär känna en doserpump som sätter nya standarder när det gäller produktivitet, tillförlitlighet och ekonomi.

Läs mer

gamma/ XL är en intelligent magnet-membrandoserpump som kan integreras i ett nätverk och som sätter nya standarder när det gäller produktivitet, tillförlitlighet och ekonomi.

Läs mer

Sigma membrandoserpumparna i utförandet Hygienic Design är hålrumsoptimerade, med så få spalter som möjligt och med släta ytor som kommer i kontakt med medium, vilket möjliggör enkel och flexibel användning inom hygieniskt känsliga användningsområden.

Läs mer

DULCOFLEX DFXa doserar förgasande, viskösa, slipande eller skjuvningskänsliga medier och sätter nya standarder när det gäller dosering. Med denna slangpump garanteras en linjär och repeterbar dosering (± 1 %) under alla processförhållanden. Slangbytet är enkelt att utföra.

Läs mer

Den ventillösa slangdoserpumpen DULCOFLEX DFYa garanterar precis, linjär och repeterbar dosering under alla processförhållanden. Den doserar utan problem förgasande, viskösa, partikelhaltiga eller skjuvningskänsliga medier – på så sätt sätter ProMinent nya standarder när det gäller dosering med slangpumpar.

Läs mer

Kontakta oss

»En partner för all er kemikalie-hantering & vattenbehandling. Tillsammans tar vi fram bästa lösningen för just er.«

+46 31 65 66 00  +47 3221 3130  +45 7872 9630   
Skicka förfrågan   

Stäng formuläret

Din förfrågan

Personuppgifter


Bifogad fil Maximal filstorlek 10 MB.
Ladda upp Fler filer

Personuppgifter


Kontrollera dina uppgifter och fyll i alla obligatoriska fält.
*Obligatoriska fält

Granska och skicka


Personuppgifter:
Tilltal
Titel
Efternamn  
Förnamn  
Företag
Kundnummer
E-postadress
Telefonnummer
Gata
Husnummer
Ort  
Land
Bli uppringd Ja

Tillbaka

Nyheter och evenemang

ProMinent Newsletter - de senaste nyheterna, skräddarsydda för dig! Prenumerera nu