Sökförslag

Uppfinningsrikt, progressivt och öppet

Från uppfinnandet av magnetdoserpumpen till en global partner för kraftfull doserteknik och effektiv teknik för vattenbehandling och vattendesinficering.

ProMinent Group är en tillverkare av komponenter och system för doserteknik och en tillförlitlig samarbetspartner vad gäller vattenbehandling.

ProMinent erbjuder praktiska lösningar för olika branscher genom sina innovativa produkter, sin djupgående förståelse för processer och sin långvariga erfarenhet av praxis och tillämpning. Därigenom stöder företaget sina kunder över hela världen med allt som gäller säkerhet, effektivitet och miljöskydd.

Koncernens huvudkontor ligger i Heidelberg. Mer än 2 800 anställda i ett 50-tal egna försäljnings- och servicebolag samt 11 produktionsanläggningar arbetar varje dag för att erbjuda ProMinent-kunderna individuella lösningar och en ständigt lika kompetent service.

ProMinent Group erbjuder lösningar inom dosersteknik, vattenbehandling och desinfektion, mät- och reglerteknik samt digital kemikaliehantering för följande branscher:

Kemisk industri, industriell och kommunal vattenrening, livsmedels- och dryckesindustrin, vattenrening i simbassänger, olja och gas samt processindustrin.

Den omfattande produktportföljen innehåller allt för er kemikaliehantering och vattenbehandling. Där finns bl a doserings-, process-, transport- och slangpumpar, polymerberedare, doserbehållare, lagringstankar, påfyllnadstationer, sensorer, mät- och reglerenheter, kompletta CE-märkta säkerhetsdosersystem samt en bredd av utrustning för vattenbehandling: t ex klordioxid, klorinator, UV, ozon och membranteknik. Allt från en och samma leverantör!

Med anspråket att vara en långsiktig partner för sina kunder investerar företagsgruppen kontinuerligt i produktinnovationer, toppmoderna produktionsprocesser och en stort intern produktion. 11 produktionsanläggningar över hela världen garanterar en konstant hög standard för kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet.

ProMinent i rörelse

  • Användning av cookies krävs för att spela upp den här videon. Här kan du justera ditt cookieval för att se den här videon.

Kontakta oss

»En partner för all er kemikalie-hantering & vattenbehandling. Tillsammans tar vi fram bästa lösningen för just er.«

+46 31 65 66 00  +47 3221 3130  +45 7872 9630   
Skicka förfrågan   

Stäng formuläret

Din förfrågan

Personuppgifter


Bifogad fil Maximal filstorlek 10 MB.
Ladda upp Fler filer

Personuppgifter


Kontrollera dina uppgifter och fyll i alla obligatoriska fält.
*Obligatoriska fält

Granska och skicka


Personuppgifter:
Tilltal
Titel
Efternamn  
Förnamn  
Företag
Kundnummer
E-postadress
Telefonnummer
Gata
Husnummer
Ort  
Land
Bli uppringd Ja

Tillbaka

Nyheter och evenemang

ProMinent Newsletter - de senaste nyheterna, skräddarsydda för dig! Prenumerera nu