Sökförslag

Uppfinningsrikt, progressivt och öppet

Från uppfinnandet av magnetdoserpumpen till en global partner för kraftfull doserteknik och effektiv teknik för vattenbehandling och vattendesinficering.

ProMinent Group är en tillverkare av komponenter och system för doserteknik och en tillförlitlig samarbetspartner vad gäller vattenbehandling.

ProMinent erbjuder praktiska lösningar för olika branscher genom sina innovativa produkter, sin djupgående förståelse för processer och sin långvariga erfarenhet av praxis och tillämpning. Därigenom stöder företaget sina kunder över hela världen med allt som gäller säkerhet, effektivitet och miljöskydd.

Koncernens huvudkontor ligger i Heidelberg. Mer än 2 700 anställda i ett 50-tal egna försäljnings- och servicebolag samt 11 produktionsanläggningar arbetar varje dag för att erbjuda ProMinent-kunderna individuella lösningar och en ständigt lika kompetent service.

ProMinent Group erbjuder lösningar inom dosersteknik, vattenbehandling och desinfektion, mät- och reglerteknik samt digital kemikaliehantering för följande branscher:

Kemisk industri, industriell och kommunal vattenrening, livsmedels- och dryckesindustrin, vattenrening i simbassänger, olja och gas samt processindustrin.

Den omfattande produktportföljen omfattar doserpumpar, slangpumpar, mät- och reglerenheter och sensorer för kontroll och dosering av vätskor samt dosersystem för vattenbehandling. På detta område erbjuder ProMinent alla vanliga system, t.ex. klordioxidanläggningar, dosersystem för klorgas, elektrolysanläggningar, UV-aggregat, ozonanläggningar och membranfiltreringssystem.

Med anspråket att vara en långsiktig partner för sina kunder investerar företagsgruppen kontinuerligt i produktinnovationer, toppmoderna produktionsprocesser och en stort intern produktion. 11 produktionsanläggningar över hela världen garanterar en konstant hög standard för kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet.

ProMinent i rörelse

Kontakta oss

ProMinent Doserteknik AB / ProMinent Norge AS


»Mitt team och jag står gärna till er tjänst. Skicka din förfrågan till oss.«

+46 31 65 66 00  +47 3221 3130 
Skicka förfrågan   

Stäng formuläret

Din förfrågan

Personuppgifter


Bifogad fil Maximal filstorlek 10 MB.
Ladda upp Fler filer

Personuppgifter


Kontrollera dina uppgifter och fyll i alla obligatoriska fält.
*Obligatoriska fält

Granska och skicka


Personuppgifter:
Tilltal
Titel
Efternamn  
Förnamn  
Företag
Kundnummer
E-postadress
Telefonnummer
Gata
Husnummer
Ort  
Land
Bli uppringd Ja

Tillbaka

Fler ämnen

Nyheter och evenemang

1 2

ProMinent Newsletter - de senaste nyheterna, skräddarsydda för dig! Prenumerera nu