Sökförslag

Imperial Palace Saipan - Ren lyx i mitten av Stilla havet

Praktfull och lyxig – på ön Saipan har en kinesisk investerare byggt en förstklassig resort. Nödvändig felfri beredning av dricksvatten och poolvatten hanteras av RO-aggregat och UV-aggregat från ProMinent.

Hur kommer Stilla havet in i flaskan?

Saipan ligger i mitten av Stilla havet och är den största ön och huvudstaden på ökedjan i Norra Marianerna som tillhör USA. Det tar drygt fyra timmar att resa till Saipan med flyg från Manila eller Tokyo. Omgiven av ett naturligt korallrev är ön ett globalt drömmål för dykare. Garapan på västkusten är den största orten och populär turistmagnet. Det tropiska, marina klimatet erbjuder hela året temperaturer på mellan 25° och 29° i luften och i havet. Den perfekta platsen för att öppna ett fantastiskt lyxhotell med kasinos och exceptionell underhållning. Precis som de flesta öarna finns det dock en stor utmaning: Alltid kunna tillhandahålla tillräckligt med dricksvatten av högsta kvalitet för anspråksfulla gäster. Stor erfarenhet av att förverkliga stora projekt och enastående referenser inom hotellbranschen kvalificerar ProMinent som partner för vattenbehandlingen.

Grunddata

  • Stort projekt för att leverera dricksvatten till lyxresorten på ön i Stilla havet med mer än 300 hotellrum, sviter och 15 villor
  • Komplett teknik för havsvattenbehandling består av två RO-aggregat SW och 18 UV-aggregat för kemikaliefri desinfektion
  • Totalt 27 UV-aggregat för vattendesinfektion för många poolanläggningar

Vattenbehandling par excellence

I enlighet med kravet från driftföretaget, Imperial Pacific International Holdings Ltd., krav används högteknologiska system från ProMinent. Följande komponenter och anläggningar togs i drift i september 2017: Två RO-aggregat SW med integrerat halvautomatiskt rengöringssystem för behandling av 600 m³ havsvatten per dag; en vattenmatarpump och fem vridkolvpumpar för dränering av koncentrat och returvatten; den tillhörande kraftfulla mät- och reglertekniken; 18 UV-aggregat Dulcodes Z (överensstämmer med ANSI) utrustade med högeffektsstrålare Opti-Flux 300 W. För desinfektion av poolvattnet installerades ytterligare 23 UV-aggregat typ Dulcodes A med en strålningseffekt på mellan 1000 och 3000 Watt och fyra anläggningar typ Dulcodes LP inklusive pumpar och sensorer.

Toppteknik i det tropiska paradiset

Oavsett om det handlar om en iskub i cocktailglaset eller det kristallklara poolvattnet i Premier Pool Suite – garanterar systemet från ProMinent dygnet runt en optimal driftsäkerhet samt pålitlig och kemikaliefri behandling av dricksvatten och poolvatten. RO-aggregat av högkvalitativa material är optimalt skyddade mot korrosion och erbjuder onormalt långa brukstider på membranen. De kan utan problem anpassas till speciella kundkrav och hela behandlingsprocessen kan visualiseras via en PLC. En ytterligare fördel är den utförliga utbildningen av driftpersonalen direkt på plats. Denna tjänst från ProMinent var även mycket uppskattad av Imperial Palace, eftersom den möjliggjorde den självständiga hanteringen av den kompletta anläggningstekniken och det snabba ingripandet vid eventuella fel. Facit: Det allra bästa i paradiset!

  • Säker leverans av dricksvatten genom behandling av havsvatten med RO-aggregat
  • Felfri kvalitet och utmärkt smak på det producerade vattnet
  • Kemikaliefri desinfektion av dricksvatten och poolvatten med UV-aggregat
  • Självständig hantering av den kompletta anläggningstekniken tack vare utbildning av driftpersonalen direkt på plats

Använda produkter - Imperial Palace Saipan - Ren lyx i mitten av Stilla havet

Kontakta oss

»En partner för all er kemikalie-hantering & vattenbehandling. Tillsammans tar vi fram bästa lösningen för just er.«

+46 31 65 66 00  +47 3221 3130  +45 7872 9630   
Skicka förfrågan   

Stäng formuläret

Din förfrågan

Personuppgifter


Fler produkter +
Bifogad fil Maximal filstorlek 10 MB.
Ladda upp Fler filer

Personuppgifter


Kontrollera dina uppgifter och fyll i alla obligatoriska fält.
*Obligatoriska fält

Granska och skicka


Personuppgifter:
Tilltal
Titel
Efternamn  
Förnamn  
Företag
Kundnummer
E-postadress
Telefonnummer
Gata
Husnummer
Ort  
Land
Bli uppringd Ja

Tillbaka

Fler exempel ur praktiken inom denna bransch

ProMinent Newsletter - de senaste nyheterna, skräddarsydda för dig! Prenumerera nu