Sökförslag

Natur och välbefinnande av högsta klass

Den som söker total avkoppling omgiven av hänförande vacker natur kommer att älska Hotel Jagdhof i Stubaital i Österrike. På hotellets fantastiska och flerfaldigt prisbelönta spaavdelning sörjer modern toppteknik för att alla pooler fungerar optimalt.

Välbefinnande av toppklass

Det femstjärniga spahotellet Relais & Châteux Jagdhof i Neustift i närheten av Innsbruck ligger mitt i Tyrolens fascinerande natur. Lyxigt boende i 70 rymliga rum, två solterrasser och en stor naturträdgård är den konkreta delen av denna oas av välbefinnande. Gästerna får dessutom njuta av kulinariska sensationer från gourmetköket och den välfyllda och högklassiga vinkällaren.

Men den absoluta höjdpunkten på Hotel Jagdhof är dess spaavdelning - 3 000 kvadratmeter stor och i två etage. Spaavdelningen erbjuder med hela 20 olika anläggningar samt en uppsjö av behandlingar helt unika möjligheter för individuell återhämtning.

Utomhuspoolen och utomhusbubbelpoolen är uppvärmda året om. Inomhus finns fler bassänger och till och med en "ungdomens källa" med undervattensmusik. I slutet av 2010 renoverades wellnessavdelningen. Fokus låg på att säkerställa en konstant utmärkt vattenkvalitet samt på central styrning och övervakning av de många anläggningarna.

Grunddata

  • Modernisering av wellnessavdelningen med ett flertal spaanläggningar och bassänger
  • Fokus på central övervakning och styrning av alla parametrar i flera vattencirkulationer samtidigt
  • Samarbete med en tillförlitlig teknisk partner med hög servicenivå

CAN-buss istället för kabeltrassel

Före renoveringen var varje bassäng och bubbelpool på spaanläggningen utrustad med en separat reglerenhet för dosering av klor och reglering av pH-värde. Vår mät- och reglerenhet DULCOMARIN® II används på många håll i världen och är mycket effektiv. Tack vare den kunde installationsarbetet reduceras till bara en enda busskabel. Den centrala enheten detekterar nämligen alla anslutna ProMinent-komponenter automatiskt, t.ex. sensorer. Med denna enda bussledning som är knappt 100 meter långt kunde samtliga 15 CAN-moduler på Hotel Jagdhof kopplas ihop. Man slapp därmed det mödosamma arbetet med kabeldragning och sparade på så sätt både tid och kostnader – en avgörande fördel framför allt på hotell.

Bekvämt sammankopplat

Datan för de relevanta parametrarna pH-värde, temperatur och klor från alla fyra bassänger överförs nu till och övervakas av den centrala enheten. Med DULCOMARIN® II kan upp till 16 undersystem med vardera 10 mätparametrar regleras i badanläggningar. Den inbyggda dataloggern med bildskärmsskrivare, som möjliggör visualisering av aktuella och historiska mätdata direkt på reglerenheten, är mycket omtyckt inom ledningen på detta högklassiga hotell i Tyrolen. Den underlättar anpassning och utvärdering av mätparametrarna i rätt tid. Diskret sörjer ProMinents teknik i bakgrunden för att hotellets spaanläggning fungerar problemfritt. Hotel Jagdhof i österrikiska Stubaital håller alltid hög klass: Hotellet erbjuder sina gäster kompromisslös kvalitet i en unik miljö.

  • Sammankoppling av 15 CAN-moduler med mät- och reglerenheten DULCOMARIN® II
  • Enkel installation och liten arbetsinsats tack vare en enda busskabel
  • Bekväm anslutning till dator och Internet via LAN-gränssnitt
  • ProMinents omfattande lokala service

»Med hjälp av LAN-gränssnittet i DULCOMARIN® II utnyttjar vi fjärrstyrningens bekvämlighet och får åtkomst till våra bassänganläggningar via datorn var vi än befinner oss. Systemet är stabilt och de vattenvärden, som vi regelbundet kontrollerar genom stickprover, är alltid som de ska.« -  Armin Pfurtscheller, hotellägare

Kontakta oss

»En partner för all er kemikalie-hantering & vattenbehandling. Tillsammans tar vi fram bästa lösningen för just er.«

+46 31 65 66 00  +47 3221 3130  +45 7872 9630   
Skicka förfrågan   

Stäng formuläret

Din förfrågan

Personuppgifter


Fler produkter +
Bifogad fil Maximal filstorlek 10 MB.
Ladda upp Fler filer

Personuppgifter


Kontrollera dina uppgifter och fyll i alla obligatoriska fält.
*Obligatoriska fält

Granska och skicka


Personuppgifter:
Tilltal
Titel
Efternamn  
Förnamn  
Företag
Kundnummer
E-postadress
Telefonnummer
Gata
Husnummer
Ort  
Land
Bli uppringd Ja

Tillbaka

Fler exempel ur praktiken inom denna bransch

ProMinent Newsletter - de senaste nyheterna, skräddarsydda för dig! Prenumerera nu