Sökförslag

Skönare bad i en egen pool

Drömmen om en egen swimmingpool är i dag möjlig att förverkliga på ett enkelt och ekonomiskt sätt. I en privatpool i vackra Lörrach garanterar dosersystemet DULCODOS® Pool Comfort ett skönt bad i kristallklart vatten.

Sommar, sol, swimmingpool

Staden Lörrach med dess omkring 49000 invånare är ett omtyckt kulturellt och ekonomiskt centrum i gränsområdet mellan Tyskland, Frankrike och Schweiz. Det utpräglat milda klimatet i regionen med årligen runt 1700 soltimmar avnjutes bäst i en egen pool. Just den tanken hade en affärsman i Lörrach när han på sin slänttomt inte bara planerade ett nytt hus, utan också en simbassäng. Han hade redan tidigare erfarenhet av att sköta en liten pool. Nu skulle en högvärdig pool i solid tillverkning och med modern teknik berika fritidslivet – förutsatt att det gick att få ett rimligt förhållande mellan pris och kapacitet.

Grunddata

  • Privatpool på 3,8 x 14,5 m placerad på en slänttomt
  • Ett lättskött dosersystem för en fullautomatisk vattenbehandling
  • Kostnadseffektiv drift tack vare ett bra pris-/kapacitetsförhållande

Samarbete med lokal kompetens

Som kompetent partner för genomförandet valde han på nytt hantverksföretaget Süd-West-Pool GdbR från grannstaden Weilam Rhein. Familjeföretaget är sedan decennier specialiserat på byggandet samt sanering och underhåll av privata inomhus- och utomhusbassänger.

På våren 2015 installerades den nya poolen med en storlek på 3,8 x 14,5 m. Det med plattor beklädda betongskalet är utformade som ett optiskt attraktivt expansionskärl, släntläget utgör inget problem. För vattenbehandlingen rekommenderade Süd-West-Pool GdbR ett förmonterat dosersystem DULCODOS® Pool Comfort från ProMinent. Det består av den två-kanaliga reglerenheten DULCOMETER® diaLog DACa , två slangpumpar DULCO®flex DF2a samt de nödvändiga sensorerna och behållarna för driftskemikalierna. Dessutom utökas simbassängsfiltrets effektivitet genom en integrerad doseranordning för flockningsmedel.

Komfort och effektivitet som önskat

Monteringen av DULCODOS® Pool Comfort var jättelätt och tog bara en dag. Det kompletta systemet övervakar helautomatiskt att i lagstiftningen angivna hygienparametrar som pH-värde och klor hålls konstanta. Det doserar exakt och möjliggör en mycket hög vattenkvalitet med minimal kemikalieanvändning. Dessutom sparas alla vattenparametrar på ett SD-minneskort som dokumentation för en felfri drift.

Den nöjda medborgaren från Lörrach hade förverkligat sin dröm om en egen pool i trädgården. Med blick ut över fantastiskt vackra Lörrach kan han nu slappna av utan problem i ett kristallklart vatten och lita helt på sitt helautomatiska vattenbehandlingssystem.

DULCODOS® Pool Comfort för kostnadseffektiv vattenbehandling i en privatpool

Säker och pålitlig drift med minimal kemikalieanvändning

Optimal vattenkvalitet tack vare en helautomatisk övervakning och reglering

Använda produkter - Skönare bad i en egen pool

Kontakta oss

»En partner för all er kemikalie-hantering & vattenbehandling. Tillsammans tar vi fram bästa lösningen för just er.«

+46 31 65 66 00  +47 3221 3130  +45 7872 9630   
Skicka förfrågan   

Stäng formuläret

Din förfrågan

Personuppgifter


Fler produkter +
Bifogad fil Maximal filstorlek 10 MB.
Ladda upp Fler filer

Personuppgifter


Kontrollera dina uppgifter och fyll i alla obligatoriska fält.
*Obligatoriska fält

Granska och skicka


Personuppgifter:
Tilltal
Titel
Efternamn  
Förnamn  
Företag
Kundnummer
E-postadress
Telefonnummer
Gata
Husnummer
Ort  
Land
Bli uppringd Ja

Tillbaka

ProMinent Newsletter - de senaste nyheterna, skräddarsydda för dig! Prenumerera nu