Sökförslag

Hotell och poolteknik med fyra stjärnor

Blå himmel och fantastisk utsikt över bergen – på wellnesshotellet Tanneck i tyska Allgäu kan gästerna njuta av just detta i någon av alla pooler. För att vattnet alltid ska hålla optimal kvalitet används kostnadseffektiva anläggningar från ProMinent.

Pool-modernisering med vidsträckt utsikt

I den idylliska lilla kurorten Fischen i tyska Allgäu driver familjen Fischer-Schwegler Hotel Tanneck med hjärtlig gästfrihet. Förutom det patenterade wellness-konceptet Milchwell® satsar ledningen på en förstklassig atmosfär.

År 2014 inleddes en renovering och modernisering av det terrassformat anlagda upplevelsebadet. När man badar i den nya infinity-poolen får man känslan av att dyka ner rätt i det omgivande landskapet. Den andra inomhuspoolen är en bubbelpool med 32°-gradigt vatten. Juvelens krona är salt-jacuzzin i det fyrstjärniga hotellets taklounge, som erbjuder en hänförande panoramavy över de omgivande bergen.

Specialistföretaget SORG Schwimmbäder gavs uppdraget att bygga den nya jacuzzin och installera ny filterteknik. VD Andreas Sorg rekommenderade dessutom toppmodern mät- och reglerteknik och effektiva elektrolysanläggningar från ProMinent för desinficering av vattnet.

Grunddata

  • Renovering och modernisering av poolområdet på fyrstjärnigt hotell
  • Tillförlitlig desinficering av poolvattnet med CHLORINSITU® III Compact
  • Kontinuerlig övervakning och central styrning av tre vattencirkulationer med mät- och reglersystemet DULCOMARIN® II

Vattenbehandling med hightech

På mycket kort tid installerades och togs den helt nya bassängtekniken i drift år 2015. De tre vattencirkulationerna styrs av ett enskilt mät- och reglersystem, det effektiva systemet DULCOMARIN® II . Samtliga komponenter i vattenbehandlingen är anslutna till reglerenheten via CAN-buss, vilket innebär att alla relevanta vattenparametrar som pH-värde och klor registreras och kontrolleras centralt. Även de båda elektrolysanläggningarna CHLORINSITU® III Compact sörjer för optimal vattendesinficering. De driftsäkra anläggningarna genererar av prisvärt koksalt desinficeringsmedlet på plats, vilket gör att man slipper hantera farliga och dyra kemikalier.

Badglädje med mjölkeffekt

Tack vare ProMinent-anläggningarnas höga driftsäkerhet och den centrala övervakningen av de tre bassängerna kan hotelledningen fokusera helt på kärnprodukten från Allgäu - nämligen komjölk. Det patenterade och prisbelönta konceptet Milchwell® erbjuder gästerna en unik wellness-upplevelse. Därmed är det pittoreska Hotel Tanneck ett perfekt resmål för aktiva semesterfirare och för den som söker lugn och ro – sommar som vinter: Vandring, cykling, golv, längdskidor, utförsåkning – här finns något för alla. Dessutom kan hotellgästerna göra ett ganska speciellt val: bada i kristallklart poolvatten eller bada i mjölk. Det finns bara i Fischen i Allgäu!

Använda produkter - Hotell och poolteknik med fyra stjärnor

Kontakta oss

»En partner för all er kemikalie-hantering & vattenbehandling. Tillsammans tar vi fram bästa lösningen för just er.«

+46 31 65 66 00  +47 3221 3130  +45 7872 9630   
Skicka förfrågan   

Stäng formuläret

Din förfrågan

Personuppgifter


Fler produkter +
Bifogad fil Maximal filstorlek 10 MB.
Ladda upp Fler filer

Personuppgifter


Kontrollera dina uppgifter och fyll i alla obligatoriska fält.
*Obligatoriska fält

Granska och skicka


Personuppgifter:
Tilltal
Titel
Efternamn  
Förnamn  
Företag
Kundnummer
E-postadress
Telefonnummer
Gata
Husnummer
Ort  
Land
Bli uppringd Ja

Tillbaka

Fler exempel ur praktiken inom denna bransch

ProMinent Newsletter - de senaste nyheterna, skräddarsydda för dig! Prenumerera nu