Sökförslag
ProMinent på Hannovermässan 2017: ”Intelligent dosering” – innovativa pumpar och helhetslösningar

Februari 2017

ProMinent presenterar i hall 15, monter G43, på den internationella Pump Plaza på HANNOVERMÄSSAN, från 24 till 28 april 2017, innovativa pumpar och helhetslösningar för doserarbeten. Höjdpunkter är det nya dosersystemet DULCODOS® universal, den hydrauliska membrandoserpumpen Hydro/ 4, och slangpumpen DULCO®flex.

Med det nya dosersystemet DULCODOS® universal utvecklade ProMinent ett dosersystem baserat på ett modulsystem. Den är förkonfigurerad med rör, överströmningsventil och elektronik och är, beroende på kundspecifika krav, utrustad med optimal pump. Baserat på användning är en eller två pumpar integrerade. Valfritt doserar sedan magnet-membrandoserpumpen Beta® 4 eller 5, delta® eller gamma/ X flytande medier till en eller två doserplatser.
Det nya systemet är utformat för ett stort antal krävande uppgifter: Från kylvattenbehandling till behandling av avloppsvatten och bruksvatten, från kemisk produktion till papperstillverkning.

Självsugande, utan tätningar och ventiler
Slangpumpar i serien DULCO®flex kännetecknas av en enkel funktionsprincip och sin kompakta och robusta konstruktion. De fungerar självsugande, utan tätningar och ventiler. De är konstruerade för låga, medelhöga och höga flöden, och lämpar sig för nästintill alla doser- och matningsuppgifter i laboratorier och inom industrin tack vare det stora antalet olika slangmaterial.

Integrerad säkerhet
Den hydrauliska membrandoserpumpen Hydro/ 4 kompletterar serien Hydro/ 2, Hydro/ 3. Den täcker kapacitetsområdet från 130 l/h – 1 450 l/h vid 25 bar till 7 bar. Som standard är en fast inställd övertrycksventil samt ett flerskiktsmembran med membranbrottssignalering integrerat i hydraulenheten. Med effektiva processpumpar från serien Hydro går det att optimera metod- och produktkvaliteten tack vare tillförlitlig dosering.

Doserpumpar från ProMinent garanterar en applikationsoptimerad tillförsel av kemikalier: De doserar alltid den mängd som processen behöver. Varken mer eller mindre.
Användaren sparar genom ”Intelligent dosering” både kostnader och skonar miljön: Tack vare lägre energiförbrukning, minskad kemikalieanvändning och lägre avlopps- och avfallskostnader till följd av minimerat dosermedelsöverskott. Resultatet: energibesparande samt resurs- och miljöskonsamma processer.

Passande produkter

Kontakta oss

ProMinent Doserteknik AB / ProMinent Norge AS


»Mitt team och jag står gärna till er tjänst. Skicka din förfrågan till oss.«

+46 31 65 66 00  +47 3221 3130 
Skicka förfrågan   

Stäng formuläret

Din förfrågan

Personuppgifter


Bifogad fil Maximum file size 10 MB
Ladda upp Fler filer

Personuppgifter


Kontrollera dina uppgifter och fyll i alla obligatoriska fält.
*Obligatoriska fält

Granska och skicka


Personuppgifter:
Tilltal
Titel
Efternamn  
Förnamn  
Företag
Kundnummer
E-postadress
Telefonnummer
Gata
Husnummer
Ort  
Land
Bli uppringd Ja

Tillbaka

Nyheter och evenemang

1 2 3