Sökförslag
NY

Vatten är hennes rätta element – ProMinent stöttar simmaren Sarah Köhler

Sarah Köhler imponerar i fristil. Den unga simmaren från Heidelberg sätter hela tiden nya rekord i sin paradgren. Hennes ambition och viljestyrka imponerar. Hon redan tagit guld och silver i EM. Nästa stora mål är OS i Tokyo 2020.

ProMinent sponsrar unga talanger från regionen. Den 25-åriga Sarah Köhler är ett självklart val. När allt kommer omkring delar hon passionen för vatten med ProMinent. Den unga simmaren har tagit flera titlar och rekord över hela världen. Senast i december 2017 tog hon guld och silver i EM i Köpenhamn. Hon bröt som första tyska simmare den magiska fyraminutersgränsen. I april 2018 kom det tyska rekordet på 1500 m fristil i Stockholm. Sarah föddes i Frankfurt och kom till Heidelberg 2012 för att studera och träna i den olympiska träningsanläggningen. Men hon håller kvar vid sin gamla förening SG Frankfurt.

Drömmen om OS

Man behöver mål när man tränar. För Sarah är det OS 2020 i Tokyo - en olympisk medalj är hennes högsta dröm. Det är det som motiverar henne till att träna tio gånger i veckan. Vi på ProMinent uppskattar egenskaper som att ständigt utveckla och utmana sig själv, eftersom det är det som driver oss.

Sponsring för att underlätta livet

Eftersom idrottare oftast får betala kostnader för tävlingar och resor själva, underlättar sponsring livet för dem. Vi stöttar Sarah sedan oktober 2017, så att hon ska kunna koncentrera sig på simmandet - och juridikstudierna på universitetet i Heidelberg, som hon bedriver vid sidan av träningen.

Vatten är hennes element

Sarah tränar flera timmar om dagen. Den som tillbringar så mycket tid i simbassänger vet att uppskatta god vattenkvalitet. ProMinent utvecklar innovativa lösningar för vattenbehandling i simbassänger. Ett bättre utgångsläge kan man nästan inte tänka sig för ett partnerskap. Vårt mål är att kunna erbjuda simmare, badare och spabesökare den bästa badkvaliteten. Det är en ansvarsfull uppgift som ProMinent gärna övertar, i egenskap av totalleverantör av behandlingsteknik. Detta är något som Sarah verkligen kan uppskatta.

Fler engagemang

ProMinent Newsletter - de senaste nyheterna, skräddarsydda för dig! Prenumerera nu